Monday, May 10, 2010

Američané chtějí nahradit část jaderných střel

Americká armáda plánuje nahradit část jaderných střel novými, útočícími na cíl pouze kinetickou energií. Nové hlavice se mají montovat na nové nosiče, udělující jim rychlost 6000 kilometrů za hodinu, což by hlavici dodalo opravdu solidní průraznost. Respektive dvěma typům hlavic, jedna má být prostě pevný odlitek z oceli, působící proti těžce opevněným cílům, druhá bude obsahovat stovky šipek, které se od hlavice oddělí okamžik před zásahem, hovoří se o zničení cca 300 metrů čtverečních, neboli kruhu o průměru okolo dvaceti metrů. Jediný problém, na který upozorňují vojenští odborníci dalších států je v tom, že jaksi nejde ve vzduchu poznat jaká hlavice je na raketě namontovaná a tak hrozí riziko záměny za raketu s jadernou hlavicí a paradoxně tak odpálení jaderného protiútoku.

Comments:
This is a superior article as they all are. I tease been wondering wide this an eye to some beat now. Its great to receive this info. You are fair and balanced.


1993 Volkswagen Golf AC Compressor
 
its nice to read a useful article for beginner like me. Some of points from this article are very helpful for me as I haven’t considered them yet. I would like to say thank you for sharing this cool article. Bookmarked and sharing for friends.

Chevy W7H Turbo
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Blog Directory